HOME Kapcsolat

ÜGYFELEINK MONDTÁK

"Szakmailag felkészült, technológiák széles spektrumát felvonultató beszállító. A vállalt határidőket korrektül betartják, illetve csak olyan határidőt igazolnak vissza melyet be is tudnak tartani. A kommunikáció és a proaktivitás kiemelkedő a cégnél."

Gergely Szacsuri, European Precision Components AB

"Kapcsolatunk az Alexis Kft-vel kb 20 éves múltra tekint vissza. Minden esetben a győztes-győztes megoldási javaslatokat tartottuk szem előtt. A legnehezebb időkben is az őszinte párbeszédre fektettük a hangsúlyt. Ezt a vevő-beszállító magatartást és kultúrát hosszútávon fent szeretnénk tartani.
Korrekt üzleti kapcsolat. Mindenkinek tudom ajánlani!"

Szutter Ákos, Mediagnost Kft , Gyáregység vezető

"Az Alexis’93 Kft.-ben egy megbízható, ár-érték arányban kimagasló partnerre leltünk. Automatizálási és folyamat javító megkereséseinknél kiválóan végezték feladataikat. Munkájukra hosszú távon számítunk."

Ulrich István Márk, Busch-Hungária Kft, Stratégiai beszerzés

""Nincs lehetetlen", ezzel tudnám legjobban jellemezni az Alexis 93 Kft.-t.
Ajánlataik egyértelműek, nincs kis betűs rész sehol. A határidők betartása mintaszerű, minta-és sorozatgyártásuk kiváló, dokumetáció-kezelésük hibátlan, reklamáció-kezelésük problémamentes és gördülékeny.
Csak ajánlani tudom őket."

Wacha Zsolt, Maerklin Hungária Kft., Beszerző/Einkauf

"Az Alexis 93' Kft a megrendeléseket óramű pontossággal teljesíti.
Nincs külön egyeztetés a szállítási határidőkről, a rendelés visszaigazolása az igényeink szerint történik. Az anyag a jelzett időben beérkezik és felkerül a polcra. Nincs minőségi probléma, a minőséget és mennyiséget is csak annyira ellenőrizzük amit a mi ISO 9001-ünk kötelezően előír."

Mediagnost Kft, Beszerzés