HOME Kapcsolat

SZERVIZ POLITIKA

Árajánlatok

ÁRAJÁNLAT készítése

AZ ALEXIS‘93 KFT. NEM MINDEN BEÉRKEZő AJÁNLAT KÉRÉSRE REAGÁL.
AJÁNLATkészítés esetén az ajánlat KÉRőT KONTAKTÁLJA. A BEÉRKEZő AJÁNLATKÉRÉSEK EGYEDI IKTATÓSZÁMMAL ELLÁTVA KERÜLNEK rögzítésre a nyomon követhetőség biztosítása érdekében. A KFT. AZ ÁRAJÁNLATAIT MINDEN ESETBEN AZ AJÁNLAT KÉRő SZERINTI KRITÉRIUM RENDSZERNEK (PL. MűSZAKI RAJZ, ÉVES MENNYISÉG, LEHÍVÁSI MENNYISÉG) MEGFELELőEN ADJA MEG, AZAZ AZ AJÁNLATADÁST KÖVETőEN, AMENNYIBEN EZEN KRITÉRIUM RENDSZER ELEMÉT VAGY ELEMEIT AZ AJÁNLATKÉRő MEGVÁLTOZTATJA, ÚGY AZT AZ ALEXIS ‘93 KFT. „MÉRNÖKI VAGY LOGISZTIKAI VÁLTOZTATÁSKÉNT” VESZI FEL A RENDSZERÉBEN ÉS FENNTARTJA A VÁLTOZTATÁS JOGÁT.

ÁRAJÁNLATkészítésének HATÁRIDEJE

A TERMÉKEK MűSZAKI KOMPLEXITÁSÁTÓL FÜGGőEN 5-7 MUNKANAP.

ÁRAJÁNLATI KÖTELEZETTSÉG

A KFT. CSAK KÜLÖN MEGÁLLAPODÁS ALAPJÁN VÁLLAL KÖTELEZETTSÉGGEL JÁRÓ ÁRAJÁNLATOT, MINDEN AJÁNLAT, AMELYRE AZ ALEXIS ‘93 KFT. VÁLASZOL, AUTOMATIKUSAN „KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜLI” AJÁNLATÉTELNEK MINőSÜL.

ÁRAJÁNLATOK ÉRVÉNYESSÉGE: ALAP ESETBEN 2 HÉT, KÜLÖN VEVőI KÉRÉS ESETÉN EGYÉNI MEGEGYEZÉS ALAPJÁT KÉPEZI.

LOGISZTIKA

GYÁRTÁSI HATÁRIDőK

MINTAGYÁRTÁS ESETÉN: 6-8 HÉT
SZÉRIAGYÁRTÁS ESETÉN 4 HÉTtől a gyártói kör szabadkapacitásától függően

SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDőK: MINDEN ESETBEN AZ ALEXIS ’93 KFT. ÁLTAL ÍRÁSBAN VISSZAIGAZOLT HATÁRIDőRE, PONTOSSÁGA MINDEN ESETBEN MUNKAHÉTRE ÉRTENDő. A KONKRÉT SZÁLLÍTÁSI NAP MINDEN ESETBEN ELőZETESEN EGYEZTETETVE A VEVő KÉRÉSÉNEK MEGFELELőEN.

SPECIÁLIS IGÉNYEK: MINDEN ESETBEN KÜLÖN MEGÁLLAPODÁS SZERINT.

SZÁLLÍTÁS: SAJÁT SZÁLLÍTÓ ESZKÖZZEL, illetve szerződött partnerekkel

Visszatérő csomagolás kilakítása, spec igények: IGÉNY SZERINT, EGYEDI MEGÁLLAPODÁS ALAPJÁN VÁLLALJUK, HOGY A TERMÉK MűSZAKI KÖVETELMÉNYEINEK MEGFELELő SPECIÁLIS SZÁLLÍTÓ ESZKÖZÖKET GYÁRTASSUNK, EZZEL IS BIZTOSÍTVA A LEHETő LEGMAGASABB SZÍNVONALÚ VEVőKISZOLGÁLÁST.