HOME Kapcsolat

MINŐSÉGPOLITIKA

Az Alexis 93 kft tulajdonosai illetve dolgozói elkötelezettek a vevői követelmények teljesítése iránt, ehhez teljes körűen megvalósítja, használja és fenntartja a minőség biztosítási rendszerét.


A minőség biztosításának az érdekében az alábbi alapelveket valljuk:

  • Vevőközpontúság : Az Alexis 93 kft tevékenységének a központjában a vevőink követelményeinek a maradéktalan teljesítése áll.
  • Hibamentes kiszállítás: A cég dolgozói létszáma, szerződött partnerei,beszállítói törekszenek a hibamentes szállításra, a vevői követelményekben megfogalmazott  minőségben és határidőben.
  • Vezetőség felelőssége: A minőség politikánk alapján meghatároztunk számszerű célkitűzéseket, azokat időszakonként felülvizsgáljuk, a szükséges beavatkozó intézkedéseket megtesszük. Ezek megvalósításához minden esetben biztosítjuk a megfelelő feltételeket.
  • Vezetőség döntéshozatala: A folyamataink ellenőrzése során tapasztalt eltéréseket tényszerű adatként kezeljük, a vevőink panaszainál megelőző és helyesbítő intézkedéseket alkalmazunk, ezzel biztosítva a folyamatos fejlődést.
  • Munkatársak bevonása: A munkatársainkat bevonjuk a munkahelyük fejlesztésében és a vállalti célok elérésében, ezért elveinknek megfelelően minden munkatársunk felelős a saját munkájának a minőségéért.
  • Kölcsönös előnyök, kapcsolatok kialakítás a beszállítókkal: Szállítóinkkal törekszünk a vevői igényeink kielégítésére, illetve folyamatosan fejlesztjük a minőség biztosítási rendszerünket, kölcsönösen előnyös megoldások kialakításával, amely segítségével elősegítjük mindkettőnk értékteremtő képességét.